Otomobil TIR'ın Altına Girdi! Karakol Komutanı Hayatını Kaybetti, Eşi Ve Çocukları Yaralı

TAKİP ET

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 otomobil ile tır feci şekilde çarpıştı. Kazada karakol komutanı hayatını kaybederken eşi ve iki oğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir otomobil ve tır çarpıştı. Feci kazada Jandarma Karakolu komutanı hayatını kaybetti eşi ve iki oğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Malatya Gölbaşı karayolu sürgü Mahallesi'nde meydana gelen kazada iki gün önce izne ayrıldığı öğrenilen sürdü jandarma karakol komutanı Astsubay Başçavuş kanlı Şafak’ın kullandığı 03 PC 620 plakalı otomobil, Sürgü Mahallesi’nde sürücüsü öğrenilemeyen 27 LM 069 plakalı tır ile çarpıştı.

KARAKOL KOMUTANI HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada araçta sıkışan karakol komutanı 42 yaşındaki Şafak ile eşi Serap Şafak çocukları Kerem Alkan ve kuzey Emir İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Feci kazada Astsubay Başçavuş Kaan Şafak olay yerinde hayatını kaybederken eşi ve iki oğlu ise ambulansla Malatya'ya sevk edildi. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırılırken Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazada yaralanan Serap Şafak ile iki oğlunun ise durumlarının ağır olduğu ve Hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

malatya kaza son dakika son dakika haberi