Otomobil, karşı şeride geçerek başka otomobille çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

TAKİP ET

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geç saatlerde meydana gelen dehşet veren trafik kazası, bölgeyi yasa boğdu. Kontrolden çıkan bir otomobil, karşı şeride geçip başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, Ereğli ilçesine bağlı Belen Mahallesi Yeni Terminal kavşağı mevkisinde saat 23.30 sıralarında gerçekleşti. Zonguldak istikametine seyir halinde olan Saadettin Gültekin (19) yönetimindeki 67 ACK 374 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu karşı şeride geçti ve Kerim Çetin (32) idaresindeki 67 ACR 403 plakalı başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kaza anında olay yerinde bulunan görgü tanıklarının hemen ihbarı üzerine, bölgeye 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, kaza yerine vardıklarında araç içinde sıkışmış durumda olan sürücü Saadettin Gültekin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer otomobilin sürücüsü Kerim Çetin ve araçta yolcu olarak bulunan İsa Acar (31) ise yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazada yaşamını yitiren Saadettin Gültekin'in cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan çıkarılarak morga götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ereğli'de meydana gelen bu üzücü olay, bölge sakinleri tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı. Yetkililer, kaza hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nedenlerini aydınlatmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Zonguldak trafik kazası ölüm haberi