Otomobil İneğe Çarptı: 1'i Ağır 3 Yaralı

TAKİP ET

Muş'un Korkut ilçesinde şaşırtan bir kaza yaşandı. Bir otomobilin ineğe çarpması sonucunda aynı aileden 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Muş’un Korkut ilçesinde şaşırtan bir kaza yaşandı. Bir otomobilin ineğe çarpması sonucunda aynı aileden 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, Muş Korkut ilçesinde Muş-Bitlis Karayolu Karaağçlı beldesi mevkiinde yaşandı. Kerem Sayılgan yönetiminde olan 34 EHE 28 plakalı bir otomobil Karaağaçlı beldesi mevkiine geldiğinde yoldan geçmekte olan bir ineğe çarptı. 

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ YARALANDI

İneğe çarptıktan hemen sonra bariyerlere çarparak durabilen aracın sürücüsü Kerem Sayılgan ve annesi Behia Sayılgan, Eşi Göksel Sayılgan kaza sonucu yaralandı. Çevredekilerin kazayı ihbar etmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Çevrede bulunan vatandaşların da yardımı ile hurdaya dönmüş aracın içinden çıkarılan yaralılar ambulanslara alınarak Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır şekilde yaralanan Behia Sayılgan’ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Olaya şahit olan vatandaşlardan Enver Pekbay, bu bölgede bulunan başıboş hayvanlar yüzünden sürekli kaza yaşandığını söyleyerek bu duruma bir çare bulunmasını istediklerini belirtti.

 

muş kaza otomobil inek 3 yaralı korkut ilçesi