Otomobil ile ambulans çarpıştı: 3'ü sağlık görevlisi 4 yaralı 

TAKİP ET

Konya'da meydana gelen olayda ambulansla bir otomobilin çarpışması neticesinde yaşanan trafik kazasında 3'ü sağlık görevlisi olmak üzere 4 kişi yaralandı. 

Kaza, akşam saatlerinde Konya'nın merkez ilçesi Selçuklu’da Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi ile Sivaslı Ali Kemal Caddesi'nin kesiştiği kavşakta yaşandı. 

OTOMOBİL İLE AMBULANS ÇARPIŞTI 

Öğrenilen bilgilere göre, hareket halinde olan Oğuzhan S. kontrolündeki 01 EVK 81 plakalı ambulans kavşaktan geçiş yapmak üzere olan 21 yaşındaki Cafer Tayyip Ö. kontrolündeki 42 DHZ 09 plakalı araç ile çarpışması ile birlikte yan yattı. 

4 KİŞİ YARALANDI 

Kaza ihbarının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kazanın ardından otomobil ve ambulans sürücüleri ile ambulansta yer alan sağlık görevlileri T.D. ve A.İ. yaralandı. 

POLİS OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI 

Yaralılara olay yerine gelen sağlık çalışanları ilk müdahalelerini yaptıktan sonra ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavileri devam ediyor. Kazanın ardından polis ekipleri cadde üzerinde bir süre trafik akışını kontrollünü sağlarken, kaza hakkında soruşturma halen sürüyor. 

ambulans Konya kaza