Otomatlardaki büyük tehlike!

TAKİP ET

Avusturalya'nın kuzeylerinde yaşayan bir ailenin 4 yaşındaki oğlunun kolu, hayatında ilk kez gördüğü  otomat makinesine sıkıştı ve 6 saat süreyle kurtarılmaya çalışıldı.

Otomat içindeki tuzak

BBC'de yeralan haberde; ailesiyle birlikte Melbourne'e tatile gelen 4 yaşındaki Leo  otelin lobisinde, hayatındaki ilk kez gördüğü otomat makinesi içindeki bisküviyi almak için hamle yaptığında kolu, makinenin içinde hırsızlık önleyici mekanizmanın çalışması nedeniyle, sıkıştı.

Leo'nun kolunu kurtarmak için çağrılan acil durum ekibi çalışırken; çocuğun dikkatini dağıtmak amaçlı yatıştırıcı verildi ve cep telefonu ile oyalanmaya çalışıldı. İçinden bisküvi almak istemiş Olaya şahit olanlar ise, çocuğun çığlıklarının sokaktan bile duyulduğunu belirttiler. Leo, Royal Children Hastanesi'ne  stabil durumda aktarıldı.  Leo'nun babası Aaron Shorhouse, oğlunu o durumda görmenin çok üzücü olduğunu, Leo'nun daha önce böyle bir otomat makinesi görmediğini; içindeki Oreo bisküvilerini görmüş ve almak istemiş olabileceğini yerel basına söyledi.  

avusturalya Oreo bisküvileri Otomat makinesi Otomatik kahve makinesi