Otobüsün Yolunu Kesen 15 Kişi Çarşı İznine Çıkan 5 Askere Saldırdı

TAKİP ET

İzmit'te çarşı iznine çıkan 5 asker 15 kişinin saldırısına uğradı. Birliklerine dönmek için yola çıkan 5 asker otobüste darp edildi.

İzmit’te çarşı iznine çıkan 5 asker 15 kişinin saldırısına uğradı. Birliklerine dönmek için yola çıkan 5 asker otobüste darp edildi.

İzmit’te çarşı iznine çıkan ve izin için Kandıra’dan İzmit’e giden 5 asker dönüş yolunda saldırıya uğradı. Geçtiğimiz Pazar günü İzmit-Kandıra arasında sefer yapmakta olan bir yolcu otobüsünde meydana gelen olayda, çarşı iznine çıkan 5 asker izinlerinin bitmesi sonrasında birliklerine dönmek için İzmir Halkevi Mevkiine giderek burada otobüs beklemeye başlayan askerler henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı durakta dolmuş bekleyen bir şahısla tartışma yaşadı. Otobüse binen askerler ve şahıs tartışmalarına otobüste de devam etti. 

OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESEREK ASKERLERE SALDIRDILAR

Yaşanan tartışma sonrasında ismi bilinmeyen şahsın yakınlarını ve arkadaşlarını araması ve 5 kişinin kendisini dövdüğü iddiası üzerine toplanan kalabalık grup Çubuklu Osmaniye Mahallesi durağında otobüsün önünü keserek bir anda içine daldı. Otobüsün içindeki yolcular büyük şaşkınlık yaşarken grup askerlere saldırmaya başladı.

BİR KADIN ASKERLERİN ÖNÜNE ATLADI

Askerleri darp etmeye başlayan grubun önüne kendini siper eden bir kadın askerleri korumak istese de öfkeli şahıslar kadını iterek saldırmaya devam etti. Bir adamın hırsını alamayarak koltuğun üzerinden askere defalarca tekme salladığı görüldü.

ASKERLERİ HASTANEYE KALDIRDILAR

Yaşanan durumunu ardından büyük şok geçiren yolcular durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans yaralanan askerleri önce Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine daha sonra da Seka Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Jandarma ekiplerinin otobüsteki güvenlik kamerasını izlemesinin ardından şüpheli görülen 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

izmit kocaeli asker izne çıkan darp saldırı 5 asker otobüs