Otobüste İğrenç Olay! 6 Kişinin Tecavüzüne Uğrayan Engelli Kadına Kimse Yardım Etmedi

TAKİP ET

Dünya gündeminde geniş yer alan iğrenç olay Fas'ta meydana geldi. Fas'ın Casabalanca kentinde bir belediye otobüsünde engelli olduğu belirlenen bir kadının tam 6 çocuğun cinsel istismarına maruz kaldığı görüntülendi. Skandal olaya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Dünya gündeminde geniş yer alan iğrenç olay Fas’ta meydana geldi. Fas’ın Casabalanca kentinde bir belediye otobüsünde engelli olduğu belirlenen bir kadının tam 6 çocuğun cinsel istismarına maruz kaldığı görüntülendi. Skandal olaya tepkiler çığ gibi büyüdü. 

15-17 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN TACİZİNE UĞRADI

Olay, geçtiğimiz Pazar günü Fas’ta meydana geldi. Yaşlarının 15 ve 17 olduğu tahmin edilen 6 çocuğun bindikleri otobüste bulunan engelli bir kadına elle taciz ettiği görüldü. Kadının kıyafetlerini de yırttıkları görülen çocuklar etraftakilere aldırış etmeden tacizine devam ediyor. Engelli kadının etraftakilerden yardım istemesine rağmen olaya şahit olan hiç kimse kadına yardım etmiyor. Yaşanan dehşet anlar ise otobüste bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydediliyor.

ÇOCUKLAR GÖZALTINA ALINDI

İğrenç olayın kaydedildiği video sosyal medyada yayılmaya başlamasıyla oldukça büyük tepki topladı. Videoya yağan tepkiler sonrasında Fas yetkililerinin yaşanan skandala El attığı öğrenildi. Olayla ilgili açılan soruşturmada yaşları 15 ila 17 arasında değişen 6 çocuğun gözaltına alındığı öğrenildi.

 

fas skandal olay taciz 6 çocuk engelli kadın otobüs