Otobüste Giderken Jandarmayı Görünce İntihara Kalkıştı!

TAKİP ET

Terör operasyonları kapsamında uygulama yapan jandarma ekipleri bir otobüsü durdurmak istedi. Bunun üzerine kadın terör üyesi otobüste intihar etmeye kalkıştı.

Terör operasyonları kapsamında uygulama yapan jandarma ekipleri bir otobüsü durdurmak istedi. Bunun üzerine kadın terör üyesi otobüste intihar etmeye kalkıştı. 

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yürütülen terör operasyonları kapsamında hareketli dakikaların yaşandığı öğrenildi. Güneydoğu bölgesinde devam eden operasyonların kapsamında hendek operasyonlarında PKK terör örgütüne yardım ettiği iddia edilen F.A. isimli kadının otobüste olduğu öğrenildi. 

Uygulama yapan jandarma ekipleri gelen otobüsü durdurmak istediler. Otobüsü durdurmak isteyen jandarma ekipleri büyük şaşkınlık yaşadılar. Jandarma ekiplerini gören terör örgütü üyesi kadın ise otobüs içerisinde büyük panik yaşarken şalı ile otobüs içerisinde kendisini asmaya çalıştı. 

OTOBÜSTE İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI

Akşama doğru yol kenarında yapılan güvenlik uygulaması sırasında jandarma ekipleri otobüsü durdurdular. Ardından kimlik kontrolü ile birlikte otobüs içerisinde de arama yapmak istediler. Otobüsteki vatandaşlar ise otobüsten inerek mola vermek istediler. F.A isimli kadın mola vermeyerek yanında bulunan şal ile otobüsün havalandırmasına kendisini asmak istedi. Bunun üzerine jandarma ekiplerinin durumu fark etmesi ile birlikte son anda kurtarıldığı öğrenildi. Arandığı ve arandığını bildiği için yakalanmaktan korktuğu öğrenildi. Terör örgütüne yardım ve yataklık yapmaktan dolayı arandığı ortaya çıktı. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Yaklaşık bir buçuk yıldır arandığı öğrenildi. Gizlendiği yerden çıkarak Diyarbakır'a gitmek için gizlice yola çıktığı öğrenildi. Hakkında yargılama süreci devam ediyor.

otobüs intihar terör örgütü antalya