Otel Odasında Ölü Bulunan Suudi Cemal Kaşıkçı Mı?

TAKİP ET

Bakırköy'de iki gün önce Bir otelde Suudi bir vatandaşın cenazesi bulundu. Ölen kişinin cumartesi x olabileceği düşüncesiyle polis tarafından soruşturma başlatıldı. Adli tıp Kurumu'na kaldırılarak otopsi işlemleri yapılan kişinin mide ameliyatı sonrası hayatını kaybeden biri olduğu belirlendi.

Suudi Arabistan başkonsolosluğuna 2 Ekim tarihinde giren ve bir daha kendisinden haber alınamayan Washington Post Yazarı Cemal Kaşıkçı ile ilgili Başlatılan soruşturma devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri soruşturmayı birlikte yürütüyor. 

OTEL ODASINDA BULUNAN CESET KAŞIKÇI’YA MI AİT

Dün ise Cemal kaşıkçı'nın cesedinin bir otel odasında bulunduğu iddia edilmişti. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre 5 Ekim günü Bakırköy'de Bir otelde 1 Suudi vatandaşının cenazesi bulundu. Cesetle ilgili detaylı bir inceleme yapan polis ekipleri bu kişinin Kaşıkçı ile yapımı olup olmadığını araştır da. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Suriye vatandaşının cesedi adli tıp Kurumu'na götürüldü. Ben ağda yapılan otopsi sonucunda kan ve doku örnekleri kaşıkçı'nın örnekleri ile karşılaştırıldı. Fakat bu kişinin mide ameliyatı sonrası hayatını kaybeden başka biri olduğu belirlendi.

cemal kaşıkçı bakırköy ceset cemal kaşıkçı öldü mü son dakika kayıp gazeteci