Osmaniye'den Şok Görüntüler! Kocasını Bıçaklayarak Hastanelik Etti, 6 Yaşındaki Çocuğunu Tekmeleyerek Bayılttı

TAKİP ET

Osmaniye'de daha önce kocasını bıçaklayarak hastanelik eden kadının 6 yaşındaki öz çocuğunu da darp ettiği öğrenildi. Karısının daha önce de küçük çocuğunu tekmeleyerek bayılttığını öne süren baba, karısına dava açtı.

Osmaniye’de daha önce kocasını bıçaklayarak hastanelik eden kadının 6 yaşındaki öz çocuğunu da darp ettiği öğrenildi. Karısının daha önce de küçük çocuğunu tekmeleyerek bayılttığını öne süren baba, karısına dava açtı.

Olay, Osmaniye’de meydana geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce karısının bıçaklayarak yoğun bakımlık ettiği koca, karısının 6 yaşındaki çocuklarına da şiddet ve işkence uyguladığını ve cep telefonuyla bu anların görüntülerini çektiğini iddia etti. 

KOCASINI BIÇAKLAYARAK YOĞUN BAKIMDA YATMASINA NEDEN OLMUŞ

Talihsiz adamın daha önce karısı tarafından bıçaklandığı ve 2 gün yoğun bakımda kaldığı öğrenildi. Karısından şikayetçi olduğu öğrenilen Mehmet A.’nın karısı Seda A.’dan boşanmak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Çiftin boşanma davaları devam ederken Mehmet A. karısının 6 yaşındaki çocukları D.A’ya da şiddet ve işkence uyguladığını iddia etti. Karısının çocuğuna yaptığı şiddete şahit olan Mehmet A., bu anları cep telefonu kamerasına kaydetti. 

‘OĞLUMU TEKMELEYEREK BAYILTTI’

6 yaşındaki oğlunu annesinin şiddetinden kurtarmak istediğini söyleyen M.A, ‘Eşim daha önce beni karnımdan bıçakladı. 2 gün yoğun bakımda kaldım. Mahkemeye başvurdum. 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı ancak ceza ertelendi. Çocuğum hala şiddete maruz kalmakta.’ dedi. Karısının daha önce de çocuğunu birçok defa hastanelik ettiğini iddia eden M.A, çocuğunun hayatından endişe ettiğini daha önce de oğlunu acımadan tekmeleyerek bayılttığını öne sürdü. 

 

Osmaniye Şiddet Anne 6 Yaşındaki çocuk İşkence Koca