Osmaniye'de Karısının Evden Attığı Adam Çırılçıplak Sokakta Kaldı

TAKİP ET

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Boşanmalarına rağmen birlikte yaşayan çift tartıştı. Eski kocası hakkında evden uzaklaştırma cezası aldırdı. Akşam saatlerinde 34 yaşındaki Alper Ç.'yi çırılçıplak şekilde parkta görenler Polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Alper Ç.'yi karakola götürülürken adam da, "Karım evden uzaklaştırdı elbisem yok ne yapayım" dedi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Boşanmalarına rağmen birlikte yaşayan çift tartıştı. Eski kocası hakkında evden uzaklaştırma cezası aldırdı. Akşam saatlerinde 34 yaşındaki Alper Ç.’yi çırılçıplak şekilde parkta görenler Polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Alper Ç.’yi karakola götürülürken adam da, "Karım evden uzaklaştırdı elbisem yok ne yapayım" dedi.

Alınan bilgilere göre 34 yaşındaki ay parça uzman çavuş olarak görev yaparken Malülen emekli oldu. Alper Ç.  2014 yılında eşi Arzu A. ile boşandı. Alper Ç. ve Arzu A. 14 yaşındaki çocukları için yeniden bir araya geldi ama bu defa Nikahsız olarak Birlikte yaşamaya başladı. Fakat çift kısa sonra süre sonra yeniden şiddetli geçimsizlik yaşamaya başladı. Arzu A.  geçen hafta eşi Alper Ç. için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Kadın eşini kişisel eşyalarını bile vermeden evden kovdu.

ÇIRILÇIPLAK SOKAKTA KALDI
Vatandaşlar akşam saatlerinde üzerinde Sadece iç çamaşırı bulunan ve tamamen çıplak olan adamı görünce durumu Polise haber verdi.  ekipleri olay yerine gelince Alper Ç., "Karım evden uzaklaştırdı elbisem yok ne yapayım" dedi. Eşi tarafından mağdur edildiğini söyleyen adam,  “Boşandıktan sonra eşimle yeniden barıştık birlikte yaşamaya başladık. Ben de malulen emekli oldum. Emeklilik paramı aldım. Meğer her şey para içinmiş. 50 bin lira eşimin şu anki oturduğu evini tadilat yaptırdım. Beni borçlandırdı tüm ev eşyalarını yenilettirdi. Her şeyi tamam etti sonra da evden çık git şeklinde bana baskı yaptı. Paramı yedi beni böyle ortada bıraktı. Şimdi de evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Evime girip kişisel eşyalarımı dahi alamıyorum. Giyecek bir şeyim yok cebimde 1 lira para yok çırılçıplak ortada kaldım” dedi. Polis ekipleri olay yerinde çıplak şekilde buldukları adamı ekip otosunda bindirerek karakola götürdü.

 

son dakika haber osmaniye çıplak son dakika haberi