Osmaniye'de Garnizon Komutanına FETÖ'den Gözaltı!

TAKİP ET

Gelen bilgilere göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Fehullaççı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında örgüt üyelerinin yakalanması kapsamında yürütülen operasyonlarda en son olarak Osmaniye Garnizon Komutanının gözaltına alındığı belirtildi. Bugün öğleden sonra yapılan operasyonlarda Osmaniye Kadirli İlçesi Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Alaaddin Eşsiz'in gözaltına alındığı bilgisi verildi.

Gelen bilgilere göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Fehullaççı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında örgüt üyelerinin yakalanması kapsamında yürütülen operasyonlarda en son olarak Osmaniye Garnizon Komutanının gözaltına alındığı belirtildi. Bugün öğleden sonra yapılan operasyonlarda Osmaniye Kadirli İlçesi Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Alaaddin Eşsiz’in gözaltına alındığı bilgisi verildi. 

FETÖ\PDY’ye yönelik yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Her alanda devam etmekte olan operasyonlarda gelen son bilgiye göre Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonlarda bugün öğlen saatlerinde Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’nde Garnizon Komutanlığı ve Askerlik Şube Başkanlığı yapan Alaaddin Eşsiz için yakalama kararı çıkarıldığı bilgisi alındı.

Yürütülen operasyon kapsamında FETÖ\PDY üyesi olduğu tespit edilen tüm isimler tek tek tespit edilerek gözaltı kararı çıkarılıyor. Yapılan bu operasyonlar kapsamında Osmaniye Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı olan Alaaddin Eşsiz’e yakalanma kararı çıkarıldığı belirtildi. Yakalama kararının çıkmasının hemen ardından polis ekipleri Garnizon Komutanı Alaaddin Eşsiz’i hemen bulunduğu yerden gözaltına aldılar. Gözaltına alınan Eşsiz’in sorguya alınması için Ankara’ya götürüleceği belirtildi. 

 

osmaniye garnizon komutanına gözaltı FETÖPDY osmaniye garnizon komutanına fetöden gözaltı osmaniye garnizon komutanı alaaddin eşsiz