Osmaniye'de 3 genç kız önce dans etti sonra soygun yaptı!

TAKİP ET

Osmaniye'de bir siteye soygun için giden 3 kız, bina sakinlerini dans ederek oyalayıp girdikleri evdeki altınları çalıp kaçtı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayında biri hamile 3 genç kızın hırsızlık için uyguladığı yöntem herkesi şaşırttı. Sitede içinde bulunan tüm dairelerin zillerine basıp adres sorma bahanesiyle dairenin birine girip altınları çalıp kaçtılar.

Tüm zillere basıp boş ev aradılar

İddialara göre, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinin Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi’nde bulunan "Beyza 1" sitesine gelen 3 genç kız sitede bulunan tüm dairelerin zillerine bastı. Bu yöntemi uygulamalarının amacı ise, evde kimsenin olmadığı bir daireyi keşfedip içeri girmekti. O anda evde bulunan kişilere kafalarından uydurdukları isim ve adres söyledikleri, dikkatlerini dağıtmak için dans ettikleri öğrenildi. Site içerisinde boş olduğunu tespit ettikleri evi yanlarında getirdikleri aletlerle kilidi açarak içeri girdiler. Hırsızlık için girdikleri evde bir miktar altın ve parayı çalan hırsızlar gözden kayboldu.

Hırsızlık suçundan aranmaları vardı

Olaydan hemen iki gün sonra yine aynı yöntemi uygulamak için başka bir binaya giren 3 genç kız, girdikleri binada polis tarafından yakalandı. Yakalanan 3 genç kız polis ekipleri tarafından Kadirli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İsimleri açıklanmayan 3 genç kızın yaşlarının küçük olduğu ve hırsızlık suçundan aranmalarının olduğu ortaya çıktı. Aranmaları olduğu için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından sorgularının gerçekleşmesi için Adana’ya götürüldü.

osmaniye 3 genç kız hırsızlık