Osmaniye'de feci kaza! Beton mikserine çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Osmaniye Kadirli'de Sıtkı Kaplan ve Adem Şahin, trafiğe kapalı bulunan Kadirli Sumbas Kuzey Çevre Yolunda Reşadiye yol kavşağında, araçla beton mikserinin çarpıştığı kaza neticesinde hayatını kaybetti.

Sıtkı Kaplan ve Adem Şahin, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde araçla beton mikserinin çarpıştığı kaza sonucunda hayatlarını kaybetti. Kaza, trafiğe kapalı bulunan Kadirli Sumbas Kuzey Çevre Yolu üzerindeki Reşadiye yol kavşağında yaşandı.

BETON MİKSERİNE ÇARPTI

Kadirli yönünde Sumbas mevkiine doğru hareket halinde olan 80 ABC 796 plakalı beton mikseri, kavşak üzerinde Sıtkı Kaplan ve Adem Şahin’in bulunduğu 01 UP 725 plakalı araçla çarpıştı.

ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTILAR

Kazanın etkisiyle yoldan çıkarak 30 metre sürüklen ve şarampole uçan otomobilde yer alan iki kişi de otomobil içinde sıkıştı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı fark eden vatandaşlar olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk incelemesinde Kaplan ve Şahin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemenden sonra kazada hayatını kaybeden iki kişinin cansız bedenleri otomobil içerisinde çıkartılarak, Kadirli Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Olay hakkında soruşturma halen devam ediyor.

Osmaniye trafik kazası mikser