Osmaniye'de çuval içerisinde çöp kenarına bırakılmış 3 yavru köpek bulundu

TAKİP ET

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşanan akılalmaz olayda, çöp kutusuna atılan ağzı bağlanarak bırakılmış çuvalın içinden 4 yavru köpek çıktı. Yavru köpekler, gözetim altına alınarak Kadirli Hayvan Barınağı'nda korumaya alındı.

Osmaniye şehir merkezinde yer alan Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi, Sumbas yolu üzerinde eşi ile birlikte yürüyüşte olan Yılmaz Aslan adlı bir vatandaş, çöp kutusunun kenarına bırakılmış çuval içerisinden ses geldiğini fark edince çuvalın yanına geldi. Çuvalın içerisinde bir canlıların olduğunu hareket ettiğini fark eden Yılmaz Aslan, çuvalın ağzını açtığında içerisinde 4 adet yavru köpek olduğunu gördü. Olayın ardından polis ekiplerini arayan Yılmaz Aslan çöp kutusunun yanında 4 yavru köpek olduğunu ihbar etti. Olay yerine gelen HAYDİ ekipleri köpekleri Kadirli Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim etti.

‘ÇÜNKÜ BU DÜNYA HER NE KADAR İNSANLARINSA HAYVANLARIN DA’

Köpekleri çuval içerisinde çöp kutusunun yanında bulan Yılmaz Aslan, “Sabah eşimle beraber yürüyüşe çıkmıştım. Buradan geçerken köpek sesini duydum. Biraz tedirgin oldum. Gittim çuvalı açınca köpek yavrularının atıldığını gördüm. Çuvalın ağzını açtım. Polisi aradım HAYDİ ekibi geldi köpekleri aldı barınağa götürdü. Bu 4 yavru köpeği kurtardığım için mutluyum ayrıca insanların bu kadar bencil olmasını kınıyorum. Çünkü bu dünya her ne kadar insanlarınsa hayvanların da” ifadelerini kullandı.

Osmaniye köpek HAYDİ