Ortaokul'da Skandal! O Görüntüler Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Avcılar'da bulunan bir ortaokulda okulun bodrum katını mesken edinmiş öğrencilerin burada tekme tokat kavga ettikleri ve birbirlerini telefon kamerası ile kaydettikleri ortaya çıkarken veliler okul yönetiminden şikayetçi oldular.

Avcılar'da bulunan bir ortaokulda öğrenciler arasında okulun bodrum katında sürekli olarak kavgaların yaşandığı tespit edildi. Okulun kullanılmayan bodrum katına inen öğrencilerin birbirleri ile tekme tokat kavga ettikleri ve başka öğrencilerinde bu görüntüleri cep telefonu kamerası ile kaydettikleri ortaya çıktı. Veliler tarafından ele geçirilen görüntülerde çocukların birbirlerine acımadan vurdukları ve bunu bir güç gösterisi haline getirdikleri görülüyor. 

Skandal görüntülerin pek çok çeşidinin bulunduğu öğrenildi. Erkek öğrencilerin yanı sıra kız öğrencilerinde sürekli olarak birbirleri ile diğer öğrencilerin gözleri önünde kavga ettikleri öğrenildi. Görüntülerin okul yönetimi ile paylaşılmasının ardından aileler şikayetçi oldular. Yetkililerin duruma el koymalarını ve okul yönetiminin uyarılmasını istiyorlar. 

ÇOCUKLAR TEKME TOKAT KAVGA EDİYORLAR

Deniz Köşkler Mahallesinde meydana gelen olayın ardından ortaokulda öğrencilerin sürekli birbirleri ile kavga ettikleri belirlendi. Okulun bodrum katını ise bu işler için mesken tutmuşlar. Böylece diğer öğrencilerde kavgayı seyredebildikleri gibi cep telefonları ile kayda alabiliyorlar. 

Velilerin şikayetlerine göre aynı okulda benzer olayların defalarca yaşandığı dile getirildi. Özellikle güçlü olan öğrencilerin zayıf olan öğrencileri devamlı olarak dövdükleri, ezdikleri ve fırsat bulduklarında da kameraya aldıkları iddia edildi. Görüntülerin incelenmesinin ardından bir videoda kız öğrencilerin birbirlerini tehdit ettikleri, sonrasında ise saç saça baş başa kavga ettikleri öğrenildi. Diğer öğrencilerin ise uzun süre kavgayı ayırmadan izlemeleri son derece dikkat çekiyor. 

avcılar ortaokul kavga