Ormandaki Kesik Kol Cinayetinin Detayları Belli Oldu!

TAKİP ET

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir ormanlık alanda bulunan kesik kolun Didem Uslu adında bir kadına ait olduğu belirlendi. Polis soruşturmayı derinleştirdiğini açıkladı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir ormanlık alan içerisinde vatandaşlar tarafından gazete kağıdına sarılmış, omuz hizasından kesilmiş bir kadın dolu bulundu. Heme olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Bunun üzerine polis tarafından kadın kolu üzerinde parmak izi taraması yapıldı. Bu tarama ile birlikte kesik kolun Didem Uslu'ya ait olduğu tespit edildi. 

Keşan ilçesinde Özgün Yapı Kooperatifi arkasında bulunan bir ormanlık alanda sabah saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Yakma amacı ile bölgeye kozalak toplamak üzere giden bir  kişi ağacın altında bir gazete kağıdı gördü. Açtığı zaman ise omuz hizasından kesilmiş bir kesik kolun olduğunu görünce hemen polis ekiplerine haber verdi. Ormana atılan kesik kolun yetişkin bir kadına ait olduğu ve sol kol olduğu  tespit edildi. 

KESİK KOL CİNAYETİNDE GİZEM ÇÖZÜLÜYOR

Polis tarafından ormanlık alanda geniş güvenlik önlemleri alındı. Ancak yapılan aramalarda başka bir bulguya rastlanmadı. Bunun ardından kimlik tespitinin sağlanması için kesik kol savcılık talimatı ile Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Parmak izi incelemesi kısa sürede sonuç verdi. 

Cesedin kimliğinin Didem Uslu'ya ait olduğu ancak bedenin geri kalan kısmının nerede olduğunun bilinmediği belirlendi. Ekipler bu konuda özel bir çalışma başlattılar. Çok yönlü olarak soruşturma devam ederken konunun yakın zamanda aydınlatılması bekleniyor. 

edirne orman kesik kol cinayet