Ormandaki Kesik Kol Cinayeti Aralandı! Oryantal Didem Uslu Çıktı

TAKİP ET

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir ormanlık alanda bulunan ceset parçalarının sırrı çözüldü. Bir süredir kayıp olan oryantal Didem Uslu'ya ait olduğu belirlendi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde odun toplamak için ormanlık alana giden bir vatandaş gazete kağıdının içine sarılı bir kesik kol buldu. Korku içerisinde hemen polise haber verdi. Bunun ardından olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Kesik kolun bir kadına ait olduğu belirlendi. Kayıp ilanları incelenmeye başladı. Yapılan incelemelerin ardından kayıp kolun oryantal Didem Uslu'ya ait olduğu öğrenildi. 

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen korkunç cinayetin sır perdesi aralanmaya başlandı. Kesik kolun kime ait olduğu ve cesedin diğer kalan kısmının nerede olduğunun araştırılması için çalışmalar başlatıldı. Bunun ardından ormanda aramalar kadavra köpekleriyle yapılmaya başlandı. Yapılan detaylı aramaların ardından cesedin bir kısmının ve başının da bulunduğu açıklandı. 

ORYANTALE AİT ÇIKTI

Polis tarafından yapılan DNa karşılaştırmalarının ardından cesedin kime ait olduğu açıklandı. Daha önce kayıp Didem Uslu hakkında bir ihbarın yapıldığı öğrenilmişti. Tüm bunların ardından parmak izi karşılaştırması yapıldığı zaman cesedin oryantale ait olduğu tespit edildi. Korkunç bir cinayete kurban gittiği öğrenilen kadının kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün bulunması için çalışmalar başlatıldı. 

Ormanlık alanda detaylı bir şekilde başlatılan çalışmaların ardından başka vücut parçalarının da bulunduğu öğrenildi. Araştırma yapılan bölgede güvenlik güçleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Araştırmalar sırasında bölgede kuş uçurtulmadığı tespit edildi. Kan donduran cinayet daha önce işlenen Münevver Karabulut cinayetini akıllara getirdi. 

kesik kol oryantal edirne didem uslu