Ormanda Tüyler Ürperten İşkence! Bu Vahşetin Hesabı Sorulmalı

TAKİP ET

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Çalı Mahallesindeki ormanlık bölgede yaşanan olay tüyler ürpertti.

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Çalı Mahallesindeki ormanlık bölgede yaşanan  olay tüyler ürpertti.

Sokak hayvanlarına şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Çalı Mahallesindeki ormanlık alanda yavru kedinin dört bacağı kesilerek işkence ile öldürülmesi vatandaşların büyük tepkisine yol açtı. Vatandaşlar, bu canilerin bulunarak adalet önünde hesap vermesi için emniyet güçlerine her türlü yardıma hazır olduklarını söylediler.

Ormanlık alanda bulunan zavallı kedinin fotoğrafları vatandaşlar tarafından çekildikten sonra olay ile ilgili Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bilgilendirildi. Nilüfer Belediyesine bağlı ekipler, derhal olay mahalline gitse de yavru kedinin cesedini bulamadı. Temizlik işleriyle uğraşan personel ile de görüşen ekipler, bir sonuç elde edemedi.

Çalı Orman İşletme Şefliğinde görev yapan Aygün Akşan Yüce, “Her gün öğlen molasında kedi ve köpekleri beslemek için bölgeye gelirim. Vahşice öldürülen kedinin fotoğraflarını ise çoklar çekmiş. Bana da gösterdiler. 2-2,5 aylık olan zavallı kedi Perşembe günü bölgeye gelmişti. Bir süre evde bakıldıktan sonra buraya bırakmışlar. Pazar günü saat 18.00 civarı bu kediyi bölgede görmüştüm. Bu zavallı kedinin vahşice öldürülmesini bir türlü anlayamıyorum. Sokak hayvanlarının, insanlardan hiçbir farkı yoktur. Sokak hayvanlarını öldürenler ve işkence edenler, en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.” dedi.

Zavallı kedinin vahşi şekilde öldürülmesini kabul etmenin mümkün olmadığına değinen Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, bu canilerin bir an evvel bulunarak cezalandırılması gerektiğinin önemine de değindi.

Bursa Nilüfer Çalı Mahallesi kedi orman