Ormanda Dehşet! Bir Kadın İki Erkek…

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 26 yaşındaki Özkan D.'nin Av tüfeği ile vurularak yaralanmasının ardından gözaltına alınan arkadaşları Tuğçe B. (21) ve Murat S. (29), Jandarmada yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesi Küme Evler mahallesinde dün ormanlık alanda meydana gelen olayda, Özkan D., Murat S. ve Tuğçe B. adlı arkadaşlar,  birlikte alkol almaya başladı. Özkan D. ile Murat S. arasında Ormanlık alanda bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Murat S., Otomobilin bagajında bulunan av tüfeğini alarak Özkan D.'ye ateş etti.

KARNINDAN VE BACAĞINDAN YARALANDI

Özkan D. Karnından ve bacağından yaralanarak yere yığılırken arkadaşları otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Cep telefonu ile sağlık ve jandarma ekiplerine arayan  Özkan D.’yi Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Olayın ardından soruşturma başlatan İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerinden kaçan Murat S. ile Tuğçe B.'yi  kısa süre içerisinde gözaltına aldı. Alınan bilgiye göre Tuğçe B. ilk ifadesinde Özkan D.yi kendisinin vurduğunu söyledi. İki şüpheli jandarmada işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edildi.

bursa inegöl ormanlık alan son dakika