Ordu'da Yürek Yakan Olay! 11 Yaşındaki Çocuk Kazara Ablasını Başından Vurdu

TAKİP ET

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde 11 yaşındaki bir çocuk babasının evdeki tüfeğinin yerini değiştirirken kazara ablasını başından vurdu. 12 yaşındaki talihsiz kız çocuğu ise hayatını kaybetti. İşte haberin detayı…

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde 11 yaşındaki bir çocuk babasının evdeki tüfeğinin yerini değiştirirken kazara ablasını başından vurdu. 12 yaşındaki talihsiz kız çocuğu ise hayatını kaybetti. İşte haberin detayı…

Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yürek yakan bir olay yaşandı! 11 yaşındaki çocuk, evdeki tüfekle kazara ablasını başından vurarak öldürdü.

Ordu’nun Ünye İlçesi’ne bağlı olan İnkur Mahallesi’nde ki Fevziçakmak Caddesi üzerinde ailesiyle birlikte yaşayan 11 yaşındaki S.K isimli bir çocuk, evde bulunan babasının tüfeği ile oynadı ve onun yerini değiştirmek istedi.

ABLASINI BAŞINDAN VURDU

11 yaşındaki S.K isimli çocuk, evdeki babasının tüfeği ile oynayıp onun yerini değiştirmek istediği esnada tüfek bir anda ateş aldı ve tüfekten çıkan kurşun 12 yaşındaki ablası E.K’nın başına isabet etti. Tüfeğin patlama sesini duyan çocukların annesi ise odaya girdiğinde büyük şok yaşadı ve kızının kanlar içinde yerde yattığını gördü. Durum ise hemen sağlık ekiplerine bildirildi.

Kısa süre içinde ise olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri küçük kıza müdahale etmek istese de hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulundu ve küçük çocuk tüfekle beraber gözaltına alındı. E.G’nin ise cesedi savcı incelemesi sonrasında hastane morguna kaldırıldı.

Olaya ilişkin de soruşturma başladı.