Ordu'da Taşkın! Bir Çok İli Bağlayan Sahil Yolu Kapatıldı

TAKİP ET

Ordu'nun Ünye İlçesinde bulunan Tabakhane derisinde saçma meydana gelince Tabakhane Köprüsü yıkılma riskine karşı kapatıldı. Diğer yandan Karadeniz sahil yolunda da Taşkın nedeniyle ulaşım çift yönlü olarak durduruldu. Sen nedeniyle Mağdur olan 8 kişinin ise hastaneden taburcu edildi Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı.

Ordu'nun Ünye İlçesinde bulunan Tabakhane derisinde saçma meydana gelince Tabakhane Köprüsü yıkılma riskine karşı kapatıldı.  Diğer yandan Karadeniz sahil yolunda da Taşkın nedeniyle ulaşım çift yönlü olarak durduruldu.  Sen nedeniyle Mağdur olan 8 kişinin ise hastaneden taburcu edildi Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde bulunan Tabakhane Deresinde tartışma yaşandı.  Tartışmanın ardından Tabakhane Köprüsü yıkılma riski ile karşı karşıya kaldı. Ulaşım Karadeniz sahil yolunda çift yönlü olarak durduruldu. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı, "saat 21.00'a kadar yağış uyarısı var, endişeliyiz"  ifadelerini kullandı.

KÖPRÜ YIKILMA RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI
Ordu'nun Ünye ilçe merkezinde bulunan Tabakhane Deresi'nin debisi yağış nedeniyle yükseldi. İlçede sağanak yağış hala devam ederken Tabakhane Deresi'nin debisinin Yaklaşık bir saat önce yükselmeye başladı öğrenildi. Yağış nedeniyle derinin üzerinde bulunan Köprüler araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Derenin taşıma ihtimaline karşı belediyeler tarafından vatandaşlar uyarıldı. 

VATANDAŞLAR UYARILIYOR
Tabakhane Deresi'nin çevresinde bulunan ev ve işyerlerini zemin katlarının da boşaltılması yönünde vatandaşlar uyarılıyor. Köprülerin altından nedeniyle dolan moloz taşlarının temizlenmesi için de iş makineleri durmadan çalışıyor. Diğer yandan Sağlık Bakanlığı da bir açıklama yaparak sel felaketinde yaralanan 10 kişiden 8'inin taburcu olduğu öğrenildi.

 

ordu ünye taşkın sel baskını son dakika haberi ordu hava durumu hava durumu ordu