Ordu'da Kocasını Başkasıyla Yatak Odasında Basan Kadın Ortalığı Birbirine Kattı! 2 Yaralı

TAKİP ET

Ordu'da iddialara göre bir kadın, eve geldiğinde kocasını başka bir kadın ile yatak odalarında basınca sinir krizi geçirdi ve evde çıkan arbedede 2 kişi yaralandı. İşte detaylar…

Ordu’da iddialara göre bir kadın, eve geldiğinde kocasını başka bir kadın ile yatak odalarında basınca sinir krizi geçirdi ve evde çıkan arbedede 2 kişi yaralandı. İşte detaylar…

Ordu’da aldatılma vakası hastanede son buldu! Ordu’da bir kadın, eve girdiğinde eşini başka bir kadınla basınca ortalığı birbirine kattı ve camların kırıldığı olayda 2 kişi yaralanarak hastanelik oldu.

Ordu’da yaşamakta olan 34 yaşındaki M.K, iddialara göre eşini aldatıyordu ve aldattığı yabancı uyruklu kadını evine getirdi. Evde ise birlikte oldukları sırada P.K isimli 33 yaşındaki kadın şans eseri eve geldi ve kocasını yabancı uyruklu kadınla birlikte bastı.

2 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Kocası M.K’yı yabancı uyruklu kadınla basan P.K o anlarda ise sinir krizi geçirdi ve ortalığı birbirine kattı. O esnada ise komşuları M.K’da eve gelerek onları ayırmak için müdahalede bulundu. Ancak o sırada ise arbede esnasında camlar kırıldı ve kocası M.K ile komşusu M.K çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kavga sesleri sonrasında ise komşuların haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri geldi ve hemen olaya müdahale etti. Sağlık ekipleri ise kadını sakinleştirdi ve ardından da yaralılara ilk müdahalesi yapıldı. Sonra da hastaneye götürülerek hastanede tedavilerine devam edildi.

Olayla ilgili de soruşturma başladı.

Ordu Ordu haberleri aldatılma haberler gündem haberleri