Orangutanı Yatağa Bağlayıp Cinsel İlişki Kölesi Yaptılar!

TAKİP ET

Asya'nın Borneo ilçesinde korkunç bir olayın yaşandığı öğrenildi. Bir orangutanın 6 yıl boyunca erkeklere cinsel ilişki kölesi olarak pazarlandığı öğrenildi.

Asya'nın Borneo ilçesinde korkunç bir olayın yaşandığı öğrenildi. Bir orangutanın 6 yıl boyunca erkeklere cinsel ilişki kölesi olarak pazarlandığı öğrenildi. 

Asya'nın Borneo ilçesinde korkunç bir olayın meydana geldiği öğrenildi. Bölgede bulunan bir palm yağı çiftliğinde duyanların kanını donduran olay kısa sürede büyük tepkilere neden oldu. çiftlikte bulunan bir orangutan 6 yıl boyunca erkeklere cinsel ilişki kölesi olarak sunuldu. Satılan orangutanın durumu duyulunca tüm dünyadan konuya tepkiler çığ gibi büyümeye devam etti.

İnsanlık dışı olarak değerlendirilen bu durumun ardından konu hakkında geniş çaplı bir incelemenin başlatıldığı öğrenildi. 6 yıl boyunca aralıksız devam eden vahşete karşılık harekete geçildi. 

İNSANA BENZETMEK İÇİN TRAŞ ETMİŞLER VE MAKYAJ YAPMIŞLAR

Pony ismi verilen orangutanın bir süre doğal ortamında yaşadıktan sonra doğal ortamından koparıldığı ve büyük acılar yaşayacağı çiftliğe getirildiği öğrenildi. bir eve kapatıldıktan sonra çeşitli işkenceler gördüğü öğrenildi. Ortalama olarak 40 yıllık ömürlerinin olduğu öğrenilen orangutanın doğal yaşamından ve ailesinden ayrıldığı zaman bebek olduğu öğrenildi. Vücudu her gün traş edildiği için yaralar içerisinde olan zavallı hayvana nasıl ilişkiye gireceği konusunda eğitimde verildi. Erkeklere para karşılığında satılan orangutanın insana benzemesi için makyaj yapıldığı öğrenildi. Vakıf ve güvenlik güçleri iş birliği ile yapılan bir operasyon sonrasında kurtarıldığı öğrenildi. Doğal yaşam dersleri verildikten sonra tekrar doğal yaşama kazandırıldığı öğrenildi. 

asya orangutan cinsel ilişki kölesi