Onur Akay Yine Kötü Haber Verdi! Duayen Besteci ve Şarkıcı Kalp Krizi Geçirdi

TAKİP ET

Verdiği kötü haberler nedeniyle adı felaket tellalına çıkan Ses sanatçısı Onur Akay, arabesk müziğin duayen bestecilerinden şarkıcı Cengiz Tekin'in kalp krizi geçirdiği haberini verdi. 'Neden saçların beyazlamış arkadaş' şarkısı gibi çok bilinen bir çok şarkının da bestesini yapan Tekin, hastanede tedavi altına alındı.

Verdiği kötü haberler nedeniyle adı felaket tellalına çıkan Ses sanatçısı Onur Akay, arabesk müziğin duayen bestecilerinden şarkıcı Cengiz Tekin’in kalp krizi geçirdiği haberini verdi. ‘Neden saçların beyazlamış arkadaş’ şarkısı gibi çok bilinen bir çok şarkının da bestesini yapan Tekin, hastanede tedavi altına alındı. 

Başta “Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş” olmak üzere bir çok sevilen şarkının bestesini yapan, son olarak da Tarkan’ın seslendirdiği “Beni Çok Sev” şarkısının gerçek bestecisi olduğu iddiaları ile gündeme gelen Cengiz Tekin, evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hastaneye kaldırıldı. Ses sanatçısı Onur Akay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Tekin’in dün evinde kalp krizi geçirdiğini ve hastanede tedavi altına alındığını söyledi. 

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYOR
Onur Akay açıklamasında, “Arabesk müziğin duayen bestecilerinden Cengiz Tekin, dün evinde kalp krizi geçirdi ve evine yakın bir hastaneye kaldırıldı. Orada yeterli ekipman bulunmayınca, başka bir hastaneye kaldırıldı. 2 damarına balon uygulanan ve stent takılan Tekin, yoğun bakıma alındı” ifadelerini kullandı. 

 

cengiz tekin onur akay kalp krizi son dakika magazin