Onur Akay Duyurmuştu, Detaylar Ortaya Çıktı! Ünlü Şarkıcı Kendini Astı, Korkunç Görüntü

TAKİP ET

Ses sanatçısı Onur Akay Sabah saatlerinde sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak 33 yaşındaki Tuba Ergüzel'in intihar ettiğini duyurmuştu. Özgün müziğin ünlü isimlerinden olan Tuba Ergüzel'in intihar olayının detayları ortaya çıktı.

Onur Akay bu sabah saatlerinde şarkıcı Tuba Ergüzelin fotoğraflarını paylaşarak intihar ettiğini duyurmuştu. Özgün müziğin ünlü isimlerinden olan şarkıcının intihar etmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı.

KENDİNİ ASTI

İstanbul'da birçok mekanda sahne aldığı öğrenilen 33 yaşındaki şarkıcının evinde yaralı olarak bulunduğu hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybettiği öğrenildi. Genç şarkıcı Avcılar Ambarlı Mahallesi'ndeki evine gelen annesi ve yakınları tarafından kapıyı açtıklarında koridorda asılı şekilde bulundu. Aile üyeleri asılı halde bulundukları kadına indirerek olay yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede genç şarkıcının yaşadığını belirlerken hemen hastaneye kaldırdı. Fakat Tuba Ergüzel Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS EVDE İNCELEME YAPTI

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri olay yerine gelerek evde incelemeler yaptı. Genç müzisyenin komşuları yaşanan olayı anlatırken, " Geç saatlerde annenin çığlık seslerini duyduk. Aşağı inip eve baktığımızda genç kadını yerde yatarken gördük. Elleri ve vücudu morarmıştı. Kendi halinde sessiz sedasız biriydi. 7-8 ay önce taşınmıştı" ifadelerini kullandı.

YAKINLARI VE ARKADAŞLARI HASTANEYE KOŞTU 

Müzisyenin acaba benimle olan arkadaşları ve yakınları hastaneye koştu. Hastane Önünde ölüm haberini alan yakınları gözyaşı döktü. Savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere genç şarkıcının cansız bedeni adli tıp Kurumu'na götürüldü.

 

AVCILAR tuba ergüzel intihar onur akay intihar eden tuba ergüzel