Önce Öldürdüler, Sonra Parçalayıp Evinin Önüne Bıraktılar

TAKİP ET

Diyarbakır'da küçük parçalara ayrılarak bir koli içerisine konan ceset ardından evinin önüne bırakıldı. Polis vahşi cinayeti çözmek için harekete geçti.

Diyarbakır'da korkunç bir cinayet meydana geldi. Kan donduran cinayetin ardından öldürülen kişi parçalara ayrıldı. Bir koli içerisine konulduktan sonra ise evinin önüne bırakıldı. Vahşi cinayetin merkez Kayapınar ilçesinde meydana geldiği öğrenildi. Apartmanın önüne bırakılan koli içerisindeki ceset büyük paniğe yol açtı. Emniyet güçleri tarafından konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

Apartmanın önünde oyun oynayan ve merdivenlerden çıkan çocuklar apartmanın önüne bırakılmış kolinin içerisinden kanların aktığını gördüler. Duruma anlam veremeyen çocuklar hemen durumu ailelerine bildirdiler. Bunun üzerine aileler dairenin önüne gelip koliyi açmak istediler. Koliyi açtıkları zaman büyük bir şokla karşılaştılar. Parçalanmış bir cesedin bulunduğunu gören aileler neye uğradıklarını şaşırdılar. 

CESEDİ KÜÇÜK PARÇALARA BÖLMÜŞLER

Durumu zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber veren apartman sakinleri büyük şok yaşadılar. Kısa sürede olay yerine polis ekipleri geldiler ve ceset üzerinde bir araştırma yaptılar. Yaptıkları araştırmalar sonrasında 52 yaşındaki R.Ü.'ye ait olduğu belirlenen ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Vahşi cinayetin ardından çok yönlü bir araştırma başlatıldı. Polis koli üzerinde parmak izlerinin olup olmadığına bakıyor. Apartman sakinlerinin de tek tek ifadeleri alındı. Cesedi kimin ya da kimlerin bıraktığının anlaşılması için sokaktaki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Vahşi cinayet kan dondururken katil ya da katillerin bulunması için çalışmalar başlatıldı.

diyarbakır ceset vahşet