Önce Kaçırdılar Sonra Yazlık Evde Tecavüz Ettiler

TAKİP ET

Samsun'da iki kişinin araca alıp kaçırdıkları kadını yazlık eve götürdükleri ve ardından tecavüz ettikleri ortaya çıktı.

Samsun'da iki kişinin araca alıp kaçırdıkları kadını yazlık eve götürdükleri ve ardından tecavüz ettikleri ortaya çıktı. 

Samsun'da korkunç bir cinsel istismar olayının yaşandığı tespit edildi. Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda iki kişinin bir kadını önce arabaya zorla bindirip kaçırdığı sonrada kimsenin görmemesi için yazlık eve götürerek defalarca tecavüz ettikleri belirlendi. İsimleri verilmeyen iki kişinin şikayet sonrasında polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Haklarında yapılan şikayet sonrasında polis tarafından gözaltına alınan kişilerin sorgularında suçu kesinlikle kabul etmedikleri öğrenildi. Ancak savcılığa sevk edildikten sonra ortaya konan deliller çerçevesinde bir kişinin ceza evine gönderildiği ve bir kişinin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. 

GENÇ KADIN BÜYÜK BİR KORKU YAŞADI

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen korkunç olan sonrasında ismi verilmeyen genç kadının  yolda yürüdüğü sırada tanımadığı iki kişi tarafından arabaya bindirilerek kaçırıldığı ortaya çıktı. Tanımadığı iki kişi tarafından kaçırılan genç kadın büyük korku ve panik yaşadı. Bunun üzerine bilmediği bir yere götürülen genç kadın direndi ancak başarılı olamadı. Bölgeye yakın bir yerde ıssız bir alanda yazlık eve götürülen genç kadın iki kişinin tecavüzüne uğradı. Ardından olay yerinden kaçan kadın polise sığındı. Konu hakkında yargı sürecinin devam ettiği öğrenildi. Soruşturma ise hala devam ediyor. 

samsun tecavüz soruşturma