Önce Hırsızlık Yaptı Sonra O Mesajı Attı!

TAKİP ET

Mardin'de bir iş yeri sahibinin dükkanına giren hırsızlar tüm eşyaları çaldı. Sonrasında gönderdikleri mesajlarla büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Mardin'de Sertaç Orman isimli adamın iş yerine hırsız girdi. Bunun üzerine gelen hırsız iş yerinde bulunan tüm eşyaları çaldı. İş yerine geldiği zaman büyük şok yaşayan adam hırsızı aramaya başladı. Bir süre sonra çeşitli incelemelerinin ardından hırsıza ulaştı. Kendi çabaları ile ulaştığı hırsız ile konuşmak istedi. Hırsızdan gelen mesaj ile ne yapacağını şaşırdı. 

Mardin'in Artuklu ilçesinde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. 50 bin liralık malzemenin çalındığı olay sonrasında iş yeri sahibi güvenlik güçlerine haber verildi. Ardından güvenlik güçlerinden haber beklerken kendisi de boş durmadı. Hırsızı bulmak için araştırmaya başladı. bir süre sonra ise hırsızın izini buldu. 

'KARIM ÇOK BEĞENDİ'

Bir iş merkezinin 3. katında yaşanan hırsızlık olayı büyük şaşkınlığa sebep oldu. İş yeri sahibi aramaları sonrasında iş yerine giren hırsızların karı koca olduğunu belirledi. Bir süre sonra güvenlik kameralarını inceleyerek hırsıza ulaştı. Zanlı aracılarla birlikte iş yeri sahibine bir not gönderdi. 

Gönderilen mesajda okuduklarına ise inanamadı. Hırsız kendisi için 'Kardeş hakkını helal et, şikayetini geri al. Karım eşyaları çok beğendi. Zararın neyse karşılaşırız' diyerek büyük şaşkınlığa sebep oldu. Bunun ardından şikayetinden vazgeçmeyeceğini dile getiren iş yeri sahibi ise gereğinin yapılmasını istedi. elinde olan bilgileri güvenlik güçleri ile paylaştı.

hırsız skandal mesaj