Önce hamile eşini öldürdü ardından intihar etti

TAKİP ET

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen olayda, hamile eşini tabanca ile başından vurarak katleden koca, ardından aynı tabanca ile intihar etti. 

Yaşanan olay, gece vakitlerinde Malatya Yeşilyurt'a bağlı Kiltepe Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, Kiraz Sokak da yer alan iki katlı müstakil bir evde ikamet eden K.K. adlı koca ile eşi Esengül Korkmaz arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. 

EŞİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ 

Tartışmanın kısa süre içinde alevlenmesi üzerine K.K. silahla eşini başından vurmasının ardından aynı tabanca ile intihar etti. Esengül Korkmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan koca ise sevk edildiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 

AYNI SİLAH İLE İNTİHAR ETTİ 

Eşinin tabancasından çıkan kuşun ile yaşamını yitiren 3 çocuk annesi Esengül Korkmaz’ın hamile olduğu ve bir süre kadın sığınma evinde kaldığı ifade edildi. 

POLİS OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATTI 

Acılı kadının cansız bedeni cumhuriyet savcısı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı araştırmadan sonra K.K.’nin cenazesi ise hastanedeki işlemlerinden sonra adli tıp kurumuna sevk edildi. Olay hakkında başlatılan soruşturma halen devam ediyor.  

Malatya hamile kadın cinayeti