Ömer Çelik: Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız

TAKİP ET

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti'nin İl Başkanlığı binasına yapılan saldırıya ilişkin, "İYİ Parti'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında, İYİ Parti İstanbul İl binasına gerçekleştirilen saldırıyı lanetlediklerini ifade etti.

Çelik, yaptığı açıklamasında, "Buna karşın sayın Akşener'in bu saldırıdan sonra sayın Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır. Sayın Akşener'in sayın Cumhurbaşkanımıza dönük kullandığı yakışıksız ve provokatif dili kınıyoruz" dedi.

'14 MAYIS’TA ÜLKEMİZİ İÇİN DEMOKRATİK BİR YARIŞLA SEÇİM GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'

Açıklamalarının devamında Çelik, Bu lanetli saldırıyı sorumsuz yaklaşımlarla siyasi kazanç malzemesi yapmaya çalışmak, birileri tarafından üretilmek istenen ortama katkı sağlamaktan başka işe yaramaz. Siyasi partilere yapılan saldırılar karşı durulması gereken eylemlerdir, sorumsuz yaklaşımlarla siyasi rant üretme malzemesi değildir. Bu sorumsuz yaklaşımlarla kimse siyasi rant elde edemez. 14 Mayıs’ta ülkemizi için demokratik bir yarışla seçim gerçekleştireceğiz. Bu ortamı lekelemek isteyen provokasyonlara karşı olduğumuz gibi, sorumsuz açıklamalarla bunlara destek veren siyasi yaklaşımlara da karşıyız. Cumhurbaşkanımızın siyasi çizgisi provokasyonlara karşı demokratik siyasi mücadele temelinde, milletimizin desteği ve duasıyla inşa edilmiştir." ifadelerini kullandı.