Ölüme Kendi Ayaklarıyla Gitti! Vahşi Hayvanın Kafesine Giren Sarhoş Adam Parçalara Ayrıldı

TAKİP ET

Rusya'da Başkent Moskova'da bir hayvanat bahçesine gelen ve sarhoş olduğu belirlenen adam bir panterin kafesine girince hayvanın gazabından kurtulamadı. Vahşi Panter kafesine giren adamı boynundan yakalayarak ısırdı ve kanlar içinde bıraktı.

Rusya’da Başkent Moskova’da bir hayvanat bahçesine gelen ve sarhoş olduğu belirlenen adam bir panterin kafesine girince hayvanın gazabından kurtulamadı. Vahşi Panter kafesine giren adamı boynundan yakalayarak ısırdı ve kanlar içinde bıraktı.

Rusya’nın Başkenti Moskova’da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Ukraynalı olduğu öğrenilen bir adamın sarhoş bir şekilde hayvanat bahçesine gelerek siyah bir panterin kafesine girdiği ve burada vahşi hayvanın saldırısına uğradığı öğrenildi. Panterin boynundan yakaladığı talihsiz adam birkaç dakika içerisinde kanlar içinde kalarak can verdi. 

PANTER KAFESİNE GİREN ADAMA SALDIRDI

Adamın sarhoş olduğu iddia edilirken kafesin içine girme sebebinin panteri beslemek olduğu da belirtildi. Fakat panter daha adam kafesin içine adımını atar atmaz saldırıya geçti ve boynundan yakaladığı adamı kanlar içinde bıraktı. Adamı ısırarak öldürdüğü öğrenilen panterin olay sonrası kafesten kaçtığı ancak hayvanat bahçesi dışına çıkmadan yakalandığı öğrenildi. Üstünde kaleci üniforması olduğu tespit edilen talihsiz adamın 30’lu yaşlarda olduğu öğrenildi.

OLAYDAN ÖLEN ADAM SORUMLU TUTULDU

Kafesi içinde kendisini beslemek isteyen adamın boynundan ısırarak vahşice öldüren panterin yakalandığı bilgisinin ardından hayvanat bahçesi sahibinin olayla ilgili açıklama yaptığı ve olaydan saldırgan panteri değil saldırıya uğrayarak ölen adamı sorumlu tuttuğu öğrenildi. Sahibin, hayvanat bahçesinin 10 yıldır açık olduğunu ancak daha önce hiç böyle bir olayla karşılaşmadıklarını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldı.

 

Dünya haberleri Sarhoş adam Rusya Hayvanat bahçesi Panterin saldırısı Kafes