Ölüme Götüren Yasak Aşk Telefonu: "Kocanla Beraberim Onu Seviyorum"

TAKİP ET

İstanbul'da yaşayan Birsen Ş. Isimli evli Kadın kocasının yasak aşk yaşadığı kadından gelen telefonla aldatıldığını öğrendi. Genç kadın bunun üzerine kocasına boşanma davası açtı fakat kocası tarafından öldürüldü.

Aldatıldığını kocasının yasak aşk yaşadığı kadından gelen telefonla öğrenen Birsen Ş., Bunun üzerine boşanma davası açtı. Bir şirkette çalışan 37 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın kendisine gelen telefonla büyük şok yaşadı. Kocasının yasak aşk yaşadığı adlı kadın, Birsen Ş.’yi arayarak "Kocan Ayhan'la beraberim, seviyorum onu. Her şeyi bilmen lazım" dedi. Duyduklarına inanamayan kadın telefonu kapattı.

TEKRAR ARADI, BULUŞMAK İSTEDİ

Aynı kadın ertesi gün tekrar Birsen Ş.’yi aradı ve buluşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine iki kadın Bayrampaşa'da bulunan bir simitçide buluştu. Burada da olanları anlatan S. isimli kadın, "Ayhan'la 5 ay beraberdim. Birbirimizi seviyorduk ama ayrıldık. Bir kadın olarak vicdanım sızladı. Seni, bugün benimle aldattı yarın herkesle aldatabilir. Tüm olanları bilmen lazım" İfadelerini kullandı.

'BUNU KALDIRAMAM' DEYİP DAVA AÇTI

Yasak aşkın fotoğraflarını da Tanık olan ve duydukları karşısında Dünyası başına yıkılan Birsen Ş.  eşine olup biteni sordu fakat aralarında tartışma çıktı. Bu durumu kaldıramayacağını söyleyen kadın soluğu adliyede aldı ve eşine boşanma davası açtı. Daha sonra eşiyle birlikte Okmeydanı'nda yaşadıkları evi terk eden kadın Küçükçekmece'de ablasının yanında yaşamaya başladı.

SAKLANARAK EVE GİDİYORDU

Daha sonra kocasından tehditler almaya başlayan kadın işten çıktıktan sonra eve ara yollardan ve saklanarak gitmeye başladı. Pazartesi günü Yeşil Yol Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde Birsen Ş. eşi tarafından başından vuruldu. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadın hayatını kaybetti olay yerinden kaçan koca ise aynı silahla kendisini başından vurdu. Ayhan Ş.  ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedaviye alındı.

'BU ADAM BENİ ÖLDÜRECEK'

Olaydan sonra Birsen Ş.’nin arkadaşlarına  "Bu adam beni öldürecek. Çok korkuyorum" dediği ortaya çıktı.

 

istanbul kadın cinayeti son dakika