Ölümcül Etkisi Artırılmış! Antalya'da Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Tatil cenneti Antalya'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla kokarca ismi verilen sentetik uyuşturucu haplar bulundu. Bu süreçte ölümcül etkisinin artırıldığı öğrenildi.

Tatil cenneti Antalya'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla kokarca ismi verilen sentetik uyuşturucu haplar bulundu. Bu süreçte ölümcül etkisinin artırıldığı öğrenildi. 

Antalya'nın tatil cenneti olarak bilinen ilçesi Kemer'De önceki günlerde polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler ve alınan ihbarlar sonrasında bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonrasında 4 kişinin polis tarafından uyuşturucu temin etme ve satma suçundan dolayı kıskıvrak bir şekilde yakalandığı belirlendi. 

Yapılan operasyon sonrasında aynı zamanda kokarca ismi verilen sentetik uyuşturucu haplar da elde edildi. Yapılan incelemelerde toplam 30 adet hapın ele geçirildiği belirlendi. Yapılan incelemeler hapların etkilerinin bir çeşit çalışma sonrasında laboratuvar ortamında artırıldığını ve daha tehlikeli bir hale getirildiğini ortaya çıkardı. 

HAPLARIN ETKİLERİNİ ARTIRMIŞLAR

Operasyonda gözaltına alınan iki kişinin daha önce uyuşturucu satma suçundan dolayı ceza evine girdikleri ve ardından bir süre sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi. Yine yakalanan ve mahkemeye çıkarılan kişiler bu sefer verilen karar sonrasında tutuklanarak ceza evine gönderildiler. Ele geçirilmiş olan uyuşturucu maddeler laboratuvara inceleme amaçlı gönderildi. Kokarca ismi verilen hapların genetiği ile oynandığı tespit edildi. Etkilerinin büyük oranda artırılmasının ardından ölümcül etkilerinin de artırıldığı belirlendi. Böylece kullanımı halinde ölüm riskini artırdığı belirlendi. Son zamanlarda çok fazla tercih edilen ve ticareti yapılan sentetik uyuşturucu haplar konusunda emniyette önemli çalışmalar yapılmaya başlandı. 

antalya uyuşturucu operasyonu kokarca ölümcül etkisi artırılmış