Öldüresiye dövdüler! Kendini böyle savundu: 'Kendi kendine yaptı'

TAKİP ET

Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız, bir gün önce evinin önünde öldüresiye darp edildi. Yıldız'ı darp eden şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin bitmesi üzerine adliyeye gönderildi. Şüphelilerden biri, basın mensuplarının "Neden darp ettiniz?" Sorusu üzerine, "Biz saldırmadık, kendi yaptı" yanıtını verdi.  

Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız, bir gün önce sabah vakitlerinde evinden çıkarak arabasına bindiği esnada saldırıya uğramıştı. Yıldız, uzun süren darp edilmesi nedeniyle ağır yaralanmasından sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak ameliyat geçirmişti. 

POLİS SALDIRGANLARIN KİMLİĞİNİ BELİRLEYEREK GÖZALTINA ALDI 

Olaydan sonra soruşturma başlatan polis ekipleri Yıldız’a şiddet uygulayanların kimliğinin K.T ve H.T adlı zanlılar olduğunu belirleyip yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin bitmesi üzerine bugün adliyeye gönderilen şüpheliler hakim karşısına çıkartıldı. 

"BİZ SALDIRMADIK, ÖYLE BiR ŞEY YAPMADIK, KENDi YAPTI" 

Zanlılardan biri ise adliye girişinde basın mensuplarının sorduğu "neden darp ettiniz" sorusunun ardından, "Biz saldırmadık, öyle bir şey yapmadık, kendi yaptı" yanıtını verdi. 

sivas şiddet gözaltı