Öldüren Estetik! Yağ Aldırmak İçin Girmişti, Ölüm Haberi Geldi

TAKİP ET

İzmir'de yağ aldırma liposuction ameliyatı için özel bir tıp merkezine giden ve ameliyat sonrasında hayatını kaybeden M.K.'nin soruşturması sürerken, ameliyatını yapan plastik cerrah E.D.'ye İstanbul'da bir ödül töreninde "Yılın En İyi Plastik Cerrahı" ödülü verilmesi acılı aileyi isyan ettirdi.

İzmir’de yaşanan Estetik Cerrah skandalının ardından Aileyi İsyan ettiren bir gelişme daha yaşandı. Hayatını kaybeden kişinin soruşturması devam ettiği sırada operasyonu gerçekleştiren estetik cerraha İstanbul'da bir ödül töreninde yılın estetik cerrahı ödülü verilmesi nedeniyle aile tepki gösterdi. Ailenin avukatı Esen Ner Ezgi, "Bu tam bir skandal. Ailesi bu ödüle isyan ediyor, ödülü veren firma ile görüşeceğiz. Kurtulan'ın ölümünden haberleri yok galiba" dedi.
Balçova'da geçtiğimiz ağustos ayında öldüren estetik olay yaşanmıştı. Avukat Ezgi açıklamasında, "Tıp Merkezi'ni görünce beynimden vuruldum. Bu merkezde nasıl ameliyat yapılır, yoğun bakım ünitesi yok. Bu ameliyat sonrası ölen M.K.'nin ölümünü neden Savcılığa ve polise bile bildirmemişler" demişti.

izmir estetik yağ aldırma skandal son dakika son dakika haberi