Öldürdüler, Bacaklarını Kestiler, Irmağa Attılar! Caniler Adamın Cep Telefonunu da Satmış

TAKİP ET

Bartın'da 15 gün önce kaybolan Manav, Dün bir ırmakta öldürülmüş ve bacakları kesilmiş halde varım içerisinde bulunmuştu. Cinayetten sonra katil zanlısı camilerin adamın cep telefonunda sattıkları ortaya çıktı.

Bartın'da 15 gün önce kaybolan Manav,  Dün bir ırmakta öldürülmüş ve bacakları kesilmiş halde varım içerisinde bulunmuştu. Cinayetten sonra katil zanlısı camilerin adamın cep telefonunda sattıkları ortaya çıktı.

Bartın'da manav olarak çalışan ve 15 gün önce ortadan kaybolan adamın cesedi düğün ırmakta bir verin içerisinde bulunmuştu. Cinayet zanlıları götürüldükleri keşifte olayı en ince ayrıntısına kadar anlattı.  Ayrıca zanlıların öldürdükleri şahısın cep telefonunu satmak için telefon bayisine gittikleri belirlendi.

BACAKLARINI KESİP VARİL İÇİNDE IRMAĞA ATMIŞLARDI
Bartın'da Şükrü Keskin isimli vatandaş öldürülerek bacakları kesildikten sonra varil içerisinde ırmağı atılmıştı. Cinayetle ilgili bugün yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

CİNAYETİ NASIL İŞLEDİKLERİNİ AYRINTISIYLA ANLATTILAR
Cinayetten sonra yakalanan katil zanlıları Hulusi G. ve Sercan A. isimli şahıslar, Keşif için olay yerine götürüldü. Zanlılar olayın yaşandığı evin önünde cinayeti nasıl işlediklerini en ince ayrıntısına kadar anlattı. Şüpheliler sorgularında Şenol Keskin'in kendisine cinsel sarkıntılık yaptığını ve bu nedenle cinayeti işlediklerini iddia etti. 

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA CEP TELEFONUNU SATMAYA GİTMİŞLER
Ayrıca cinayet zanlılarının Şükrü Keskin öldürdükten sonra üzerinde bulunan cep telefonunu satmak için bir cep telefonu bayisine gittikleri belirlendi. o anlara dair görüntülerde ortaya çıktı.

bartın cinayet şükrü keskin ırmak varil son dakika