Öldürdüğü Ağabeyi İle Yan Yana Toprağa Verildi

TAKİP ET

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan trajik bir olay sonucu hayatını kaybeden iki kardeşin cenazeleri, aynı gün yan yana toprağa verildi.

Olay, Osman Temiz Mahallesi 1024'üncü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Yusuf Aksu ile ağabeyi Mehmet Kürşat Aksu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle şiddetli bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede silahlı bir çatışmaya dönüştü. Ahmet Yusuf Aksu, bir tabanca ile ağabeyine tam 7 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan ağabeyi Mehmet Kürşat Aksu'nun ardından, Ahmet Yusuf Aksu aynı silahla intihar etti.

Bu korkunç olayı fark eden Selvi Aksu, alışverişten döndüğünde iki oğlunu kanlar içinde buldu ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, her iki kardeşin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kardeşlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. Bugün Ahmet Efendi Camisi'nde düzenlenen cenaze namazına, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze namazı sonrasında Aksu kardeşler, ikindi vakti Karşıyaka Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

Bu trajik olayın ardından aile ve çevresinde büyük bir üzüntü hakim oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ankara ölüm haberi cinayet