'Öldüm' Mesajı Attı 1 Saat Sonra Selde Can Verdi

TAKİP ET

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Dün yapacakları salondan dönerken sele kapılan nişanlı çift Billur Atik'ten ve Çağlar Bencik hayatını kaybetti. Öğretmen olduğu öğrenilen Billur açıktan geriye olaydan sadece bir saat önce attığı 'Öldüğüm gün, pek de gençti rahmetli' şeklinde mesajı kaldı.

Muğla Milas kısırlar Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan 23 yaşındaki Billur Atik ile elektrik teknisyeni 27 yaşındaki Çağlar Bencik, 2 ay önce nişanlanmıştı ve önceki akşam da düğün yapacakları Salonu görmek için Bodrum'a gitti.

Çift Geri döndüğün sırada sağanak yağış başladı ve Bodrum Mumcular Mahallesi'ndeki Akarca mevkisinde geldiklerinde derenin tasması nedeniyle su üzerinden geçen köprüde otomobil durdu. Hemen babasını arayan Çağlar durumu anlattı fakat dokuzda yükselmeye başlayınca çift otomobilden indi. 14 parça boya fırsat bulamayan çift Aniden gelen sel sularına kapıldı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri 23 yaşındaki Billur Atik in cesedini Olay yerinin yakınındaki bir evin tellerine takılmış şekilde buldu. Dün sabah ise olay yerinin 2 kilometre ilerisinde Çağlar Bencik'in  cansız bedenine ulaşıldı. Olaydan bir saat önce genç öğretmenin bir arkadaşının attığını "Bu benim. Öldüğüm gün, pek de gençti rahmetli"  yazılı tweeti paylaştığı görüldü.

'BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVİYORLARDI'

Genç öğretmen dün Milas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Tabutun üzerine nişan kıyafeti konulurken Baba Ufuk Atik, "Kızıma 'Gel eve gidelim' dedim ancak nişanlısıyla buluşacağını söyledi. İkisi de birbirlerini çok seviyordu. Acımız çok büyük" dedi. Korkunç olaya Tanık olan Hüseyin Taş, "Gece bir anda büyük bir gürültüyle sel geldi. Köprünün üzerinden taşan sular evlerimize doldu. Kümesimdeki 40 tavuk da sel sularına kapılarak boğuldu. Hiçbir şey yapamadık. Dışarıdan gelen yardım çığlıklarını duyduğumuzda el fenerleriyle dışarı çıktık. Köprünün üzerinde bir araba vardı ve biri 'imdat' diye bağırıyordu. Ne biz ne de gelen ekipler bir şey yapamadı" dedi.

 

son dakika haber muğla milas sel billur atik çağlar bencik