Öldü Sanıldı Ama Ölmemiş!

TAKİP ET

Adana'da yaşlı adama karşıdan karşıya geçerken beton mikseri çarpınca öldü sanılıp üzeri örtüldü ancak yaralı olduğu ortaya çıktı.

Adana'da yaşlı adama karşıdan karşıya geçerken beton mikseri çarpınca öldü sanılıp üzeri örtüldü ancak yaralı olduğu ortaya çıktı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bugün öğlen saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Kadirli ilçesinde öğlen saatlerinde karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı bir adamı görmeyerek beton mikseri çarptı. Yere yığılan adamın öldüğü düşünüldüğü için üzeri gazete kağıdı ile sarıldı. Ancak aslında ölmediği ve ağır yaralandığı öğrenildi. 

Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 80 yaşındaki Mahmut Topal'ın bölgede gerçekleştirilen Cumhuriyet etkinliklerinden geldiği öğrenildi. Elinde bulunan Türk Bayrağı ile yürüyen yaşlı adam yoldan yavaş bir şekilde geçerken korkunç bir kaza meydana geldi. 

MEĞER AĞIR YARALIYMIŞ

Yolun karşısına geçmek isteyen talihsiz adama ismi verilmeyen bir adamın kullandığı beton mikseri çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere yığılan yaşlı adam hareketsiz kaldı. Çevreden gelen vatandaşlar yardım etmek istediler. Ancak yaşlı adamın tepki vermemesi ve hareketsiz kalması sebebiyle öldüğünü düşündüler. Yaşlı adamın üzerini zaman kaybetmeden gazete kağıtları ile örttüler. Kazanın ardından hem polis ekiplerine hem de sağlık ekiplerine haber verildi. Hızlı bir şekilde olay yerine gelen yaşlı adamın aslında ölmediği öğrenildi. Ağır durumda olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Yaşlı adam sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Konu hakkında emniyet tarafından soruşturma başlatıldığı açıklandı. 

osmaniye trafik kazası öldü sandılar ölmemiş