Olayın İçinden Şiddet Çıktı! 3 Çocuğuyla Beraber Ortadan Kaybolan Genç Anneye Ne Olduğu Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Bursa'da 2 ay önce 3 çocuğuyla beraber evden çıkarak ortadan kaybolan anne, başka bir kentte sağlık ocağına gidince bulundu. Genç annenin kocasından şiddet ve baskı gördüğü için evden ayrıldığı ve tekrar geri dönmek istemediği öğrenildi.

Bursa’da 2 ay önce 3 çocuğuyla beraber evden çıkarak ortadan kaybolan anne, başka bir kentte sağlık ocağına gidince bulundu. Genç annenin kocasından şiddet ve baskı gördüğü için evden ayrıldığı ve tekrar geri dönmek istemediği öğrenildi.

Olay, yaklaşık 2 ay önce Bursa Orhaneli ilçesinde meydana geldi. 27 yaşında olan 3 çocuk annesi Gülsüm Balı, başka bir kentte sağlık ocağına gidince ortaya çıktı. Kocasından şiddet ve baskı gördüğü için evden ayrıldığını söyleyen Balı, tekrar geri dönmek istemediğini söyleyince ailesine teslim edilmedi. 

3 ÇOCUĞUNU ALIP EVDEN AYRILDI

Orhaneli ilçesi kırsal Sırıl Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuk annesi Gülsüm Balı’nın 2 ay önce 5 yaşındaki Naim, 2 yaşındaki Yiğit ve 3 aylık olan Gülteren isimli çocuklarını alarak evden hastaneye gideceğini söyleyerek ayrıldığı öğrenildi. Hastaneye diye çıkarak bir daha eve dönmeyen annenin kayıp başvurusu üzerine başlatılan çalışmada, bebeğine aşı yaptırmak için başka bir kentte gittiği sağlık ocağında bulunduğu öğrenildi. Sağlık ocağında görevli olan doktorun kayıtlarda Gülsüm Balı’nın aile hekiminin Orhaneli’de olduğunu belirlemesi üzerine şüpheye düşerek jandarmaya haber vermesiyle ortaya çıkan olay sonrasında jandarma tarafından ifadesi alınan genç annenin kocasından şiddet ve baskı gördüğünü bu yüzden evden ayrıldığını belirttiği öğrenildi. Jandarmaya verdiği ifadede eve geri dönmek istemediğini belirten Gülsüm Balı ve çocukları yapılan araştırma sonrasında aileye teslim edilmedi.

 

Bursa Orhaneli Anne Şiddet 3 Çocuk