Olayı Duyanın Ağzı Açık Kalıyor! 66 Yaşındaki Kadının Oyunu Herkesi Şok Etti

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de bir noterde yaşanan kavganın ardından 66 yaşındaki kadının çevirdiği oyun herkesi şoke etti. Noter işlem yaptırmak için giden ve Katibin polis eşi tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayette bulunan yaşlı kadının iftirasını güvenlik kameraları ortaya çıkardı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmada Fatmanur çamur isimli Kadının oğlu kızı ve kızını Nikahsız eşi ile birlikte polise Noter vekaleti ve saldırdığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Fatmanur çamur olaydan sonra ayağını alçıya sarıp savcılığa giderek suç duyurusunda bulunurken oğlu gözaltına alındı Nikahsız damadı ise aranıyor.

KANUNSUZ İŞLEME MÜDAHALE EDİNCE KAVGA BAŞLADI

İstanbul Şişli'de bulunan Beyoğlu 42 noterliği olay 2 Ocak günü meydana geldi. 66 yaşındaki Fatmanur çamur oğlu kızı kızının Nikahsız eşi ile birlikte işlem yaptırmak üzere notere gitti. Noter katibi Semra Ergün, Fatma çamurun Işlemini yaptığı sırada oğlu yönlendirme yaptı. Bunun üzerine noter katibi Selma Ergün bunun yasal olmadığını belirterek müdahale edilmemesini istedi. Bunun üzerine başlayan tartışma arbedeye dönüşürken arbede sırasında noterde bulunanlar durumu sakinleştirmek istedi. Fatma çamur yakınlarıyla birlikte dışarıya çıkarken oğlu Güven çamur geri dönerek notere kapattı Daha sonra da küfürler savurarak olay yerinden ayrıldı.

EŞİNİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Noter katibi Semra Ergün yaşanan olayın ardından polis memuru olan eşi Avni Ergün'ü arayarak durumu anlattı. Olaydan kısa süre önce yeni satın aldığı motosiklet için notere giden ve evrakları bıraktıktan sonra dışarıda eşini bekleyen polis memuru Ali Ergün karısının durumu bildirmesi üzerine koşarak noterin bulunduğu binaya geldi. Sırada küfürler savuran Güven çamurla karşılaşan polis memuru Avni Ergün kime küfür ediyorsun deyince bir yerde de daha çıktı. Güven çamurlu kavga eden polis memuruna Anne Fatma çamur ve yakınları da saldırdı. Fatma çamurun önce yerden aldığı bir sopayla ardından da yine eline geçirdiği bir çek fazla polis memuru Avni Ergün'ün kafasına vurduğu kavgada Ergün'ün serçe parmağı kırıldı.

ANA OĞUL POLİS MEMURUNA SALDIRDILAR

Olayın ardından başlatılan soruşturmada incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde 66 yaşındaki çamurun sopa ile polisin başına vurduğu ve bir süre sonra oğlu güvenim de dışarıdan aldığı metal çöp kutusuna polis örgünün üzerine fırlatmaya çalıştığı görüldü. Yine aynı görüntülerde kavga sırasında avni Ergün'ün ettiği kadının düştüğü de görülüyor. Fatma çamur düştükten sonra ayağa kalkıyor ve noter katibi Semra örgünün üzerine yürüyerek vurmaya çalışıyor. 

NİKAHSIZ DAMAT BIÇAKLA BASKIN YAPTI

Fatma Çamur, olay sonrası yapıları ile birlikte yürüyerek olay yerinden ayrılırken Fatma çamurun kızı Sevda çamur ile 5 yıldan beri Nikahsız yaşayan Orhan kabakçının olaydan sonra tekrar döndüğünde tr2 elinde bıçakla girip çalışanları tehdit ettiği ve noter katibinin üzerine yürüdüğü anlarda güvenlik kameralarına yansıdı.

AYAĞINI ALÇIYA ALIP SAVCIYA GİTTİ 

Olayın ardından soruşturma başlatılarak gözaltına alınan ve daha önce de yaralama Yağma ve uyuşturucu kullanmak' suçlarından kaydı bulunan Güven çamur adli kontrolle serbest kalırken oğlu serbest kalan 66 yaşındaki Fatma çamur ise ayağındaki alçıyla savcılığa giderek şikayetçi oldu. 66 yaşındaki kadın Avni Ergün'ün ayağını kırdığını iddia ederken çamurun Daha önce çalıştığı hastaneye gittiği ve ayağını alçıya aldırdım polis tarafından belirlendi. Iki elindeki bıçakla noteri basan damat Orhan kabakçı ise her yerde aranıyor.

şişli noter kadın oyun polis memuru son dakika