Okuyunca Kanınız Donacak! Genç Adam Vahşice Öldürdüğü Sevgilisinin Beynini Pişirip Böyle Yedi

TAKİP ET

21 yaşında olduğu öğrenilen Dmitry Luchin isimli genç adam45 yaşında olduğu öğrenilen sevgilisi Olga Budunova'yı vahşice öldürdükten sonra vücudunu parçalara ayırarak beynini pişirip yedi.

21 yaşında olduğu öğrenilen Dmitry Luchin isimli genç adam45 yaşında olduğu öğrenilen sevgilisi Olga Budunova’yı vahşice öldürdükten sonra vücudunu parçalara ayırarak beynini pişirip yedi.

Alınan bilgilere göre, 21 yaşında olan Rus Dmitry Luchin’in 45 yaşındaki sevgilisi Olga Budonova’yı vahşice katlettiği öğrenildi. Genç adamın sürekli olarak cinayetler hakkında yayınlar okumasından dolayı adeta bir yamyama dönüştüğübelirtildi.

BEYNİNİ PİŞİRİP YİYEREK KANINI İÇTİ

Gözü dönmüş adamın 45 yaşında olduğu öğrenilen sevgilisi Olga’yı önce vahşice öldürdüğü daha sonrada beynini pişirerek kanını içtiği öğrenildi. Talihsiz kadının tam 25 defa kafasına şarap şişesi ile vurularak öldürüldüğü öğrenilirken bununla kalmayan gözü dönmüş adamın kadının vücudunu parçalayarak beynini pişirip yediği belirtildi. Eski ordu subayı olduğu öğrenilen Luchin’in olayın ardından çıkarıldığı mahkemede, akli dengesinin yerinde olduğu ve yargılanmaya uygun olduğu belirlendi. Polise ifade veren Luchin’in yaptığı bu vahşice saldırıdan cinsel zevk aldığını itiraf ettiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Rusya Beyin yiyen adam Cinayet