Okulda Öğrenciler Arasında Korkunç Cinsel İstismar Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kanada'da bir okulda öğrenciler arasında meydana gelen cinsel istismar olayı büyük skandal yaratırken pek çok veli duruma tepki gösterdi.

Kanada'da bir okulda öğrenciler arasında meydana gelen cinsel istismar olayı büyük skandal yaratırken pek çok veli duruma tepki gösterdi. 

Kanada'da bulunan bir okulda akıl almaz bir istismar olayının yaşandığı tespit edildi. Öğrenciler arasında yaşanan istismar olayının detayları ise mide bulandırdı. Bunun üzerine olayla ilgili görüntülerinde ortaya çıkması durumun ne kadar korkunç olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

İngiliz ve Kanada basınında geniş yankı uyandıran bu olay sonrasında okulda bulunan bir grup öğrencinin yine aynı okulda okuyan iki öğrenciyi tuvalette tuvalet fırçacı ile cinsel anlamda istismar ettikleri belirlendi. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK SKANDAL

Okulda pek çok yönden istismar olayının yaşandığı tespit edildi. Bir diğer olayda ise farklı bir öğrencinin su dolu kova içerisinde ıslak halde soyularak tokatlandığı ve şiddet gördüğü öğrenildi. Görüntüler ise polise ulaştı. Polis tarafından detaylı bir şekilde incelenen videolarda durumun sonradan polise ihbar edildiği öğrenildi. cinsel içerikli videoları incelemeye alan polis ekipleri konu hakkında soruşturma başlattı. Bunun üzerine suça karışan kişilerin yargılamasına başlanacağı öğrenildi. Okul yönetimi tarafından da görüntülerde bulunan saldırganların okul ile ilişkilerinin kesileceği dile getirildi. Veliler ise duruma tepki gösterirken çocukların spor müsabakalarının da askıya alınmasına karar verildi. 

kanada cinsel istismar öğrenci