Okulda Akıl Almaz Skandal! Kulağına Elleyip Kucaklarına Aldıkları Öğretmenleriyle Çocuk Gibi Alay Ettiler

TAKİP ET

Çorlu'da bir okulda sınıftaki öğrencilerine ders anlatan bir öğretmen öğrencileri tarafından alaya alındı. Öğrencilerin öğretmenlerinin kıyafetleriyle dalga geçtiği ve öğretmenlerini kucakladığı görüntüler hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Çorlu’da bir okulda sınıftaki öğrencilerine ders anlatan bir öğretmen öğrencileri tarafından alaya alındı. Öğrencilerin öğretmenlerinin kıyafetleriyle dalga geçtiği ve öğretmenlerini kucakladığı görüntüler hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre, Çorlu’da bir lisede sınıfta ders anlatan öğretmenlerini çocuk yerine koyarak alay konusu yapan öğrenciler hakkında soruşturma açıldı. Sınıfta yaşanan skandal anları başka bir öğrenci cep telefonuyla kaydederken sosyal medyada hızla yayılan ve büyük tepki çeken görüntüler okul yönetimini ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.

ALAY KONUSU YAPTILAR

Çorlu’da bulunan Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir sınıfta ders anlatmaya çalışan öğretmeni ile dalga geçen öğrenciler öğretmenlerini resmen alay konusu yaptılar. Ders anlatan öğretmenlerinin ayağa kalktığı sırada ilk olarak kıyafeti ile dalga geçilen öğretmen daha sonra bir öğrencisinin kulağına yaptığı el hareketine maruz kaldı. Bununla da kalmayan öğrenciler ayağa kalkarak öğretmenlerini kucaklamaya çalıştı. Öğrencilerin öğretmene yaptığı bu hareketler sınıftaki öğrenciler tarafından kahkahalarla karşılanıyor. 

SKANDAL GÖRÜNTÜLER HAKKINDA SORUŞTURMA

Sınıfta olup biteni görüntüleyen bir öğrencinin yaşanan anları sosyal medyada paylaşması sonrasında ilk olarak okul yönetimi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Sosyal medyada da büyük tepki alan görüntülerde öğrencilerin öğretmenlerine yaptığı hareketler binlerce yorum aldı. Olay sonrasında Çorlu  İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün söz konusu öğrenciler hakkında soruturma başlattığı öğrenildi.

 

Çorlu haberleri Öğretmen Lise Öğrenci Dalga Sınıf Soruşturma