Okul Bahçesindeki İhmal 5 Yaşındaki Çocuğu Canından Etti!

TAKİP ET

Giresun'da 5 yaşındaki bir çocuk oyun oynarken feci şekilde can verdi. 5 yaşındaki çocuğun okul bahçesinde oyun oynadığı sırada elektrik akımına kapıldığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Giresun’da 5 yaşındaki bir çocuk oyun oynarken feci şekilde can verdi. 5 yaşındaki çocuğun okul bahçesinde oyun oynadığı sırada elektrik akımına kapıldığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, Giresun Bulancak ilçesinde bir okulun bahçesinde meydana geldi. Henüz 5 yaşında olan Muhammet Emir Albayrak okul bahçesinde oyun oynadığı sırada elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

AÇIKTA BIRAKILAN ELEKTRİK TELİ ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU

Bulancak ilçesine bağlı olan Şemsettin mahallesi yolunda yer alan Lokman Hekim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde oyun oynamakta olan 5 yaşındaki Muhammet Emir Albayrak saat akşamı bulurken oyun esnasında açıkta unutulmuş olan bir elektrik teline dokunarak akıma kapıldı. Yaşanan olay sonrasında ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Muhammet Emir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren küçük çocuğun cansız bedeninin Bulancak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenilirken olayla ilgili Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenildi. 

 

giresun okul bahçesi 5 yaşındaki çocuk elektrik akımı öldü ihmal