Oklavayla Dehşet Saçan Dayakçı Kocadan Akıl Almaz Savunma: Ayağı Kapıya Takılınca…

TAKİP ET

İzmir'de karısını bir odaya sokarak soyunmasını isteyen ve oklavayla öldüresiye döven cani kocanın çıkarıldığı mahkemede yaptığı savunma pes dedirtti. Karısının ayağının kapıya takıldığını ve yere düştüğünü söyleyen cani koca daha sonra parmağının kırıldığını söyleyerek 4 veya 5 kez vurmuş olabilirim diyerek pişkin bir savunma yaptı.

İzmir’de karısını bir odaya sokarak soyunmasını isteyen ve oklavayla öldüresiye döven cani kocanın çıkarıldığı mahkemede yaptığı savunma pes dedirtti. Karısının ayağının kapıya takıldığını ve yere düştüğünü söyleyen cani koca daha sonra parmağının kırıldığını söyleyerek 4 veya 5 kez vurmuş olabilirim diyerek pişkin bir savunma yaptı.

Olay, İzmir Buca ilçesinde meydana geldi. Karısı S.C’yi oklava ve kemerle dövdüğü ve parmağını kırdığı iddia edilen Uğur C.’nin yargılanması devam ederken cani adamın mahkemede verdiği ifade pes dedirtti. 
Gride bıraktığımız yıl meydana gelen olayda, 30 yaşındaki S.C isimli kadın kocası Uğur C.’den şiddet gördüğünü iddia etti. Evden ayrılmaya karar veren ve emlakçıdan yardım isteyen genç kadının emlakçıyla mesajlaşmasını gören kocasının karısını bir odaya soktuğu ve elindeki oklavayla acımasızca dövdüğü iddia edilmişti. Oklavayla acımasızca vuran kocasına karşı koymaya çalışan kadının parmağının kırıldığı belirtilmişti. Karısını döverken oklavayı kıran cani adam bununla da yetinmeyerek talihsiz kadını yumruklamaya ve pantolonunun kemeriyle dövmeye başladığı öğrenilmişti. Olay sonrasında fotoğrafları ortaya çıkan talihsiz kadının bacaklarının ön tarafı ve arka tarafının morardığı ve feci hale geldiği öğrenilirken dudağının patladığı öğrenildi. 

VERDİĞİ İFADEYLE ŞOK ETTİ

Olay sonrasında gözaltına alınan ve yargılanması devam eden Uğur C.’nin çıkarıldığı mahkemede verdiği ifade ise pes dedirtti. Karısını dövmediğini ayağının kapıya takılması sonucunda yere düşerek parmağını kırdığını söyleyen dayakçı koca, 4 veya 5 defa vurmuş olabileceğini söyleyerek şok etti.

 

İzmir Oklavayla dayak İfade Savunma