Okan Kurt Barıştıkları İddia Edilen Demet Akalın'ı Çabuk Unuttu!

TAKİP ET

Eylül ayında şok bir kararla boşanan Demet Akalın ile Okan Kurt arasında barıştılar iddiaları gündeme gelirken şok bir iddia daha gündeme geldi.

Eylül ayında şok bir kararla boşanan Demet Akalın ile Okan Kurt arasında barıştılar iddiaları gündeme gelirken şok bir iddia daha gündeme geldi. 

6.5 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Eylül ayında beklenmedik bir şekilde sonlandıran Demet Akalın ile Okan Kurt arasında ilginç bir durum yaşandı. İkilinin evliliklerinin haciz işlemleri sebebiyle bittiği hatta ikilinin tekrar bir araya geldiği konuşuluyordu. 

Geçtiğimiz günlerde aynı mekanda fotoğrafları çıkan ikilinin ilerleyen günlerde evliliklerine ve ilişkilerine bir şans daha vermeleri sevenleri tarafından da bekleniyordu. Ancak ortaya atılan yeni bir iddia büyük şok yarattı. Okan Kurt'un ayrılık acısını çabuk atlattığı ve yeni aşka yelken açabileceği belirtildi. 

KADIN ARKADAŞIYLA BAŞ BAŞA YEMEK YEMİŞ

Geçtiğimiz Eylül ayında yıllar süren evliliklerini sonlandıran Okan Kurt ile Demet Akalın cephesinden yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialar çerçevesinde geçtiğimiz akşam bir restoranda Okan Kurt'un bir restoranda bir kadın arkadaşı ile saatler boyunca baş başa yemek yedikleri öğrenildi. Bu iddia karşısında Okan Kurt'un yeni bir aşka yelken açabileceği iddiaları gündeme gelmeye başladı. Maslakta bulunan bir mekanda yedikleri yemeğin ardından kahve dükkanından kahve aldıktan sonra ardından yürüyüş yaptıkları ve Okan Kurt'un Maslakta bulunan yeni evine geçtikleri öğrenildi. Bu iddialar karşısında Demet Akalın'ın ne cevap vereceği de merak konusu oldu. 

demet akalın okan kurt yeni aşk iddiası