Öğretmen ve Öğrencisi Arasındaki Görüntüler Şoke Etti!

TAKİP ET

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir kafede buluşan 44 yaşındaki öğretmen ile 17 yaşındaki öğrencisinin görüntüleri güvenlik kameralarında görülürken samimiyet soruşturmaya sebep oldu.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir kafede buluşan 44 yaşındaki öğretmen ile 17 yaşındaki öğrencisinin görüntüleri güvenlik kameralarında görülürken samimiyet soruşturmaya sebep oldu. 

 Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir lisede biyoloji öğretmeni olarak çalışan A.Ç ile 17 yaşındaki son sınıf öğrencisi O.O arasındaki ilişki dikkat çekmeye başlamıştı. Öğretmen öğrenci ilişkisinden farklı olarak aralarında çok daha samimi bir ilişki olduğundan şüphelenen lise müdürü de konuyu yakından takip etmeye başladı. 

Son olarak müdür tarafından okulun yanında bulunan kafede güvenlik kameralarına takılan kadın öğretmen ile 17 yaşındaki öğrencisinin buluşup son derece samimi görüntüler verdiklerini açıkladı. Görüntülerin ise kafe sahibi tarafından okul müdürüne dikkat çektiği için ulaştırıldığı tespit edildi. 

KONU HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Okul müdürü ise bu süreç içerisinde zaman kaybetmeden elindeki görüntüleri emniyet müdürlüğüne verdi. İlçe emniyet Müdürlüğü tarafından 'çocuğun cinsel istismarı' adı altında başlattığı soruşturma sonrasında hem çocuğun hem de kadın biyoloji öğretmeninin ifadesine başvurdu. Erkek öğrenci ifadesinde öğretmeni ile arasında sadece öğretmen öğrenci ilişkisi olduğunu belirtti. 44 yaşındaki kadın biyoloji öğretmeni ise öğrencisi ile arasında ne duygusal ne de cinsel bir birliktelik olmadığını açıkladı. Tarafların kabul etmemesine rağmen güvenlik kameralarına yansıyan görüntünün son derece samimi ve uygunsuz olduğu dile getirildi. Kadın öğretmen adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı ancak konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

kocaeli öğretmen öğrenci ilişkisi uygunsuz görüntü