Öğretmen Çocukların Çığlığını Duyarak Koştu, 2 Çocuğu Yangından Kurtardı

TAKİP ET

Ordu'nun Ünye ilçesinde 6 katlı bir binanın zemin katında bir evde yalnız olan iki çocuğun dikkatsizliği faciayı beraberinde getiriyordu.

Ordu'nun Ünye Atatürk Mahallesi Tuna Sokak'ta bulunan 6 katlı binanın zemin katında evde iki çocuğun yalnız olduğu sırada yangın çıktı. Evde yalnız olan çocukların, Yemek yapmak istedikleri sırada yanında bulunan koltuğu tutuşması sonucu alevler bir anda Mutfağı sardı.

ÇOCUKLARIN SESİNE KOŞTU

Bu sırada 36 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Mehmet Serdar Çözeli, iki çocuğun yardım çığlıklarını duyarak koştu. İçerde yangın olmasına rağmen Gözünü kırpmadan eve giren beden eğitimi öğretmeni muhtemel bir Can kaybının yaşanmasını önledi. Evi kaplayan dumanlardan öğretmen ve iki çocuk etkilenirken olay yerine gelen sağlık ekipleri Duman'dan etkilenen üç kişiyi ambulansa Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

ANNE FENALIK GEÇİRDİ

Yangına haber olarak eve gelen anne Nurgül Baş, yaşananları görünce sinir krizi geçirdi. Nurgül Baş Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken olay yerine gelen baba da Ünye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle binanın diğer katlarında olan vatandaşlar ve tahliye edilirken Yangın Sonrası Maddi hasar meydana geldi.

 

ordu ünye yangın son dakika